Upcycling-Lösungen zur Herstellung einzigartiger Fleischalternativen auf pflanzlicher Basis

Was genau machen Sie? Ganz einfach: Wir bieten Lebensmittel- und Getränkeherstellern Technologielösungen, mit denen sie einzigartige pflanzliche Fleischalternativen aus den Nebenströmen ihrer recycelten Lebensmittel herstellen können.

Klingt schwierig? Ist aber ganz einfach.

Was genau machen Sie? Ganz einfach: Wir bieten Lebensmittel- und Getränkeherstellern Technologielösungen, mit denen sie einzigartige pflanzliche Fleischalternativen aus den Nebenströmen ihrer recycelten Lebensmittel herstellen können. Unsere Technologien sind innovativ und effizient und helfen so, Lebensmittel zu sparen und die CO2-Bilanz zu verbessern.

With our first solution we enable the production of plant based meat alternatives, or protein extrudates, from the upcycled side stream of the brewing industry, the so-called brewer’s spent grains. These meat alternatives are not only delightful and sustainable but offer many advantages to existing solutions

These protein extrudates serve as starting material for a variety of uses in the vegan food industry, e.g. vegan mince, vegan burger patties, protein strips, sausages, etc. Et bon appetit!

With our solution we contribute to a circular economy and offer an added value to our global partners in a growing market. We already successfully produced protein extrudates with our technology. We called our first extrudates “Legria”, because Legria means happy and delightful in Romansch, the fourth language of our home country Switzerland.

If you are interested in “Legria” and want to learn more about our technology, please contact us.